Okulumuz 1. Sınav Tarihleri

AÇIKLAMALAR (Lütfen Dikkatli Okuyunuz!)

Sınav Gün ve Saatinizi UNUTMAYINIZ...

·      Ateş, öksürük, burun akıntısı ve solunum sıkıntısı şikayetiniz varsa, COVID-19 tanısı veya son 14 gün içerisinde COVID-19 vakası ile temaslı iseniz SINAV İÇİN OKULA GELMEYİNİZ!

Sınavınız bir başka gün ve gerekli önlemler alınarak yapılacaktır. Sınav günü ve saati size okul idaremiz tarafından bildirilecektir.

·         Her sınav öncesi okulumuzun genel temizliği ve dezenfekte işlemi yapılmış olacaktır.

·         Okul Binamız her sınav sonrası U.L.V. cihazı ile dezenfekte edilecektir.

·         Sınıflar sınavdan önce, sınav sırasında ve sonrasında havalandırılacaktır.

·         Sınıflarda oturma düzeni, sosyal mesafe kuralına uygun (en az 1 metre) olacakşekilde hazırlanmıştır. Sıralarınızın yerini değiştirmeyiniz.

·         5. ve 8. sınıf öğrencilerimiz yüz yüze eğitimin olmadığı günlerde, 6. ve 7. Sınıf öğrencilerimiz sınav günlerinde girecekleri sınavlar için sınav saatinden 15 dakika önce okula giriş yapınız.

·         Sınav günleri yakınlarınız okul binasına ve bahçesine alınmayacaktır.

·         Okul bahçesine, binasına ve dersliklere giriş yaparken sosyal mesafenin (en az 1 metre) korunmasını sağlayınız.

·         Girişte ateş ölçümünüz yapılacaktır. Ölçüm sonrası Dezenfektan Paspasını kullanarak okul bahçesine giriş yapınız. Koridorlarda bulunan el antiseptiklerini kullanınız.

·         Okul bahçesinde sosyal mesafenizi koruyunuz. (en az 1 metre)

·         Sınav süresince maskeniz takılı olmalıdır. Maskeniz nemlenir ya da kirlenirse yenisiyle değiştiriniz. Maskenizi kenarlarında bulunan lastiklerinden tutarak çıkarınız/takınız. Maskelerin ağız ve burnu kapatan ön yüzüne asla dokunmayınız. Elinizi yüzünüze dokundurmayınız. Maske değiştirme sırasında el antiseptiği kullanınız. Tek kullanımlık maskeleri kullanıldıktan sonra kapaklı çöp kutusuna atınız.

·         COVID-19 temasla bulaşabileceğinden kendinize ait kurşun kalem, silgi, kalemtraş vb. kullanınız. Sınav sırasında arkadaşlarınızla kalem, silgi vb. alışverişi yapmayınız.

·         Sınav sırasında sadece su içilebilir, yiyecek getirmeyiniz.

·         Sınav kağıtları sınav komisyonumuz tarafından titizlikle hazırlanacak ve sınav günü sizlere hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak dağıtılıp toplanacaktır.

·         Sınav bitiminde okuldan ayrılırken sosyal mesafe kurallarına uyunuz.

 

''Sağlığınızı önemsiyoruz. Lütfen bu önlemlere uyunuz. Başarılar diliyoruz."

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

SINAV GÜN VE TARİHLERİ (Sınav Gün ve Saatinizi UNUTMAYINIZ...)


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Yatağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)