Okulum Temiz Hemde Tertemiz.

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan ""Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü"" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla ""Okulum Temiz"" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Bu bağlamda okulumuz tarafından ""Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu"" içerisinde belirtilen tüm faaliyetler, eylem planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi, soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış ve belge için başvurulmuştur.

Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından okulumuz yerinde denetlenip kontrol ve belgelendirmesi yapılmıştır.

Okul Müdürümüz Sayın Erdal Çirpici "Okulum Temiz Belgesini", Karacasu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Vedat Aydın'dan teslim almıştır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)