Okulum Temiz Belgemizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferhat Dilek'in Okulumuzu Ziyaretleri Sırasında Teslim Almış Bulunuyoruz.

Aldığımız tedbirlerin uygunluğunu ortaya koyan, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen şartlara uygun okul olduğumuzu OKULUM TEMİZ belgesi alarak belgelendirdik.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu'nun uygulanması konusunda iş birliği protokolü imzalanmıştır.

 

Amacı; çocuklarımızın, hijyen şartları en üst seviyeye taşınmış, salgına karşı tedbirlerini almış güvenli ortamlarda eğitim-öğretim hayatına devam edebilmeleri olan "Okulum Temiz" belgesini almış bulunuyoruz. Bu zor süreci atlatıp bir an evvel tüm öğrencilerimizle bir araya gelmeyi arzuluyoruz...

 

Okulumuzda Covid 19 tedbirlerimizi ve hazırlıklarımızı yaparak yüz yüze eğitime bazı şubelerde yüz yüze eğitime başladık.

 

Aldığımız tedbirlerin uygunluğunu ortaya koyan, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen şartlara uygun okul olduğumuzu OKULUM TEMİZ BELGESİ alarak belgelendirdik.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Kartepe Suadiye Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)