“okullarda Yaz Etkinlikleri” Programımızı Sonuçlandırdık.

Osmangazi Halk Eğitim Merkezi ve okulumuz işbirliğiyle açılan “Okullarda Yaz Etkinlikleri” programımız öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla Temmuz ayında başladı.

8 hafta süren programımızda; temel spor becerileri, satranç, futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, badminton gibi spor etkinlikleri; halay, zeybek, horon, bar, karşılama gibi halk oyunları; çeşitli müzik aletlerinin kullanılmasına yönelik müzik ve gösteri etkinlikleri; boyama teknikleri, boyama çeşitleri, desen çalışmaları, kil çalışmaları, seramik çalışmaları gibi görsel sanat etkinlikleri; çeşitli konularda kişisel gelişim etkinlikleri; on altı çeşit oyun içeren geleneksel çocuk oyunları gibi alanlarda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Özel eğitimde, eğitim sürekliliğini misyon edinen okul olarak, başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere özel çocuklarımızın sürekli eğitim almasına vesile olan tüm paydaşlara teşekkür ederiz.

Programımızda görev alan öğretmenlerimize, okul yönetimimize, servis görevlilerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, 11 Eylül Pazartesi günü sınıflarımızda buluşmak üzere iyi tatiller diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Osmangazi Btso Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)