Okullarda Göreve Başlayan Rehberlik Öğretmenlerimizi Ziyaret Ettik

Merkezimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölümü tarafından, merkezimiz sorumluluk bölgesinde bulunan okul ve kurumlarda yürütülmekte olan rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerini değerlendirmek, yapılabilecek çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere 10 - 12 Ekim 2023 tarihleri arasında rehberlik servisleri ziyaretleri yapılmıştır.

Ziyaretler; Bafra İmam Hatip Ortaokulu, Bafra Cumhuriyet Ortaokulu, Bafra TOKİ Şehit Mehmet Boşnak Ortaokulu, Bafra Mustafa Kemal Anaokulu, Bafra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bafra Doğankaya Özel Eğitim Uygulama Okulu, Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yakakent 100. Yıl Ortaokulunda gerçekleştirilmiştir.

Ziyaretlerde 4 ü ilk atama, 5 i görev yeri değişikliği ile göreve başlayan  9 rehberlik öğretmenimiz ile ve ilgili okulların yöneticileri ile görüşmeler ve değerlendirmeler yapılmıştır.

Ziyaretlerde merkezimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölüm öğretmenleri Mustafa KALENDER ve Suat GÜR görev almıştır.

Ziyaretlerimizde merkezimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölüm çalışma planı doğrultusunda devam edilecektir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Bafra Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)