Okul Servis Araçları Kiralama İlanı

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

BATIKENT ORHAN EREN İLKOKULU

OKUL SERVİS ARAÇLARI KİRALAMA İLANI

 

a) İşin Niteliği ve Yeri

2022-2023 öğretim yılı boyunca Batıkent Orhan Eren İlkokulu öğrencilerinden isteyenlerin adreslerinden alınarak taşımacıyı tespit komisyonu ve taşımacı tarafından ortaklaşa belirlenen güzergâhlardan okula getirilmesi ve ders bitiminde de tekrar adreslerine geri götürülmek suretiyle taşımacılığının Okul Servis Araçları yönetmeliği kapsamında yapılmasıdır.

b) Şartname ve Eklerinin Nereden Hangi Şartlarla Alınacağı

Okul servis araçları çalıştırma şartnamesi mesai saatleri içerisinde, Batıkent Orhan Eren İlkokulu idaresinden bedelsiz olarak temin edilebilir.

c) Servis Çalıştırma İşinin Nerede, Hangi Tarih ve Saatte Yapılacağı

Servis çalıştırma işi, İlkokulu Batıkent Orhan Eren İlkokulunda, 2022-2023 eğitim öğretim yılında, hafta içi her gün saat 08.50'de eğitim öğretimin başlayacağı, 14.30'da sona ereceği; şeklinde gerçekleştirilecektir.

d) İsteklilerden Aranılan Belgelerin Neler Olduğu

Okul servis araçları taşıma işine katılabilme şartları ve istenilen belgeler şunlardır:

1)   Tebligat için adres beyanı, irtibat için telefon numarası, varsa faks numarası ve elektronik posta adresi,

2)   Gerçek kişi olması hâlinde servis çalıştırılması işinin yapıldığı yıl içinde alınmış ticaret ve / veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

3)   Tüzel kişi olması hâlinde mevzuatı gereği tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğu ticaret ve /veya sanayi odasından servis çalıştırılması işine ilişkin ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Yenimahalle Batıkent Orhan Eren İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)