Okul Sanayi İşbirliği Protokolü

Mobipa A.Ş ile İşbirliği protokolü İmzaladık

İnegöl Yenice Bölgesinde Hizmet veren MOBİPA A.Ş ile okulumuz Hacı Sevim Yıldız-5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alanı tarafından 3 yıllığına imzalanmıştır.Amacımız işletmede staj yapan öğrencilerimizin staj dönemleri bittikten sonra aynı iş yerinde istihdam edilmelerini sağlamaktır.Staj dönemlerinde öğrencilerimizin teorik muhasebe  eğitimlerini tamamlamış,müşteri ilişkilerini iyi düzeyde yürütebilecek yeterliliklerine sahip sorumlu,nitelikli eleman gücünü teknik ve yeni yöntemlere dayalı olarak yetiştirip istihdamını sağlamaktır.

Protoklün imzalanması aşamalarında Alan şeflerimiz Osman BEŞER ve Vahap KARAAĞAÇ İle müd.yrd.mız  Nural COŞKUN"a teşekkür ederiz.

Okulumuz ile Mobipa a.ş arasında imzalan protokole katılımlarından dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU ve Şube müdürümüz İsmail KAYIŞLI"ya da kurumuz adına teşekkür ediyoruz.

İşbirliği protokolümüz Mobipa a.ş Yönetim Kurulu Başkanı adına Selahattin KÖSEOĞLU,ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali DOĞRU ve okul Müdürümüz Tayyip Ali DEMİR  tarafından imzalanmıştır.

Emeği geçen herkese teşkkür ederiz. Okulumuz öğrencileri için hayırlı olsun....

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa İnegöl Hacı Sevim Yıldız - 5 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)