Okul Müdürümüzün Veda Mesajı. . .

Okul Müdürümüzün  Veda Mesajı

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrencilerim , Saygıdeğer Velilerimiz;

10.08.2018 tarihinde Okul Müdürü olarak başlamış olduğum görevimden, rotasyon tercihlerim sonucu 31.07.2023 Pazartesi günü  ayrılmış bulunuyorum. Birlikte acısıyla tatlısıyla yaklaşık 5 yıl çalışma ortamında bir hukukumuz oldu.Herkesin mutlaka az veya çok hataları olduğu gibi okul müdürünüz olarak benim de hatalarım ve eksiklerim olmuş olabilir.Bilerek veya bilmeyerek sizleri üzdüysem şimdiden özür diliyor hakkınızı helal etmenizi istiyorum.Elimden geldiği kadarıyla bilerek hiçbir arkadaşımı üzdüğümü, kırdığımı düşünmüyorum.

Şimdiye kadar okulumuza emek verip ayrılan  ve hayatta olan tüm hocalarımıza Yüce Mevlam'dan sağlık afiyet diliyor ,rahmetli olan başta müdür yardımcımız Yusuf Süren olmak üzere ebedi alemde olanlarını Yüce Mevlam gani gani rahmet eylesin.

Çalıştığım sürece. Okulumuza eğitim adına hizmet eden yardımcı personelimize, memurlarımıza, kantincimize, okul polisimize ve velilerimize   ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ayrıca okulumuza desteklerini esirgemeyen Toros Tarım  Genel Müdür yardımcısı sn Serdar Gök Bey'e, İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz sn Mustafa Uzunlar Bey'e,Belediye Başkan yard. Sn Aydın Karmil Bey e , Belediye  Başkanı Sn Hasan Togar Bey'e, İlçe Kaymakamımız sayın Dr Polat Kara Bey’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sevgili Öğrencilerim sizleri geleceğin teminatı olarak gördüğümüzden dolayı   her birinizi kendi evladımız gibi düşünerek yetişmeniz konusunda okul idaresi ve öğretmenler olarak özel gayret gösterdik. Bu konuda mesai mefhumu gözetmedik, ülkemizin ve milletimizin  her zaman çalışkan insanlara ihtiyacı olduğunu unutmayın ,

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)