Okul Müdürümüz'ün Göreve Başlama Mesajı

AKMERCAN ANADOLU LİSESİ AİLESİNE SELAMLAR

Ailenin yeni üç üyesi Okul Müdürü ben Muhammed UYKUN ve iki Müdür Yardımcımız Ahmet BELTEKİN ve Bülent ERMİŞ hocalarım ile aileye katıldık. Öncelikle Okulu yaptıran AKMERCAN ŞİRKETLER GURUBU'NA, Akmercan Anadolu lisesinde kurulduğu ilk günden bu güne  güzel ve başarılı çalışmalar yapan Hamit YILDIZ Müdürüme, Mehmet Emin YEŞİLKAYA Müdürüme ve görev yapan Müdür yardımcılarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Devletimizin kurumlarında makam ve mevkiler gelip geçicidir; asil olan bulunduğumuz yerlerde hoş bir seda bırakmaktır, düsturundan hareketle bu emanet  makamlarda inşallah güzel işler yapmak bizlere de nasip olur.

Sayın öğretmenlerim; ekip ruhu ile çalışmalarımızı sürdüreceğimizi sizlerin mutluluğu ve huzurunun okulumuzun başarısına başarı katacağının bilincindeyim. Okullarda  bizler gelip geçiciyiz sizler ve eserleriniz kalıcıdır.

Kıymetli velilerim; bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınızı kendi evladımızdan ayırt etmeyeceğiz. Gençlerimizin başarısı için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi, sizlerin öğretmenlerimizin yanında yer almanızı, onlardan desteklerinizi esirgememenizi isterim.

Sevgili öğrencilerim; sizleri hayata ve Üniversiteye hazırlamak için  öğretmenlerimizle birlikte seferber olacağız. Sizlerden isteğimiz ailenize ve öğretmenlerinize gereken saygıyı göstermeniz ve onların tavsiyelerine uymanızdır.

Okulumuzun tüm öğretmen ve personeline, veli ve öğrencilerine selamlarımı sunar yaz tatili  süresince okula tanışmaya, fikir alış verişi yapmaya beklerim. 

Saygı ,sevgi, muhabbetle kalınız.

Muhammed UYKUN

Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Yeşilyurt Akmercan Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)