Okul Müdürümüzün 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Değerli Velilerimiz,

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kalmıştır. 05 Eylül 2022 tarihinde ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimize uyum eğitimi için okulumuzun zilleri çalacaktır. 12 Eylül 2022 tarihinde ise tüm öğrencilerimiz için eğitim öğretim süreci başlamış olacaktır. Bu sürece kadar okulumuzun fiziki alanlarını öğrencilerimiz için daha sağlıklı, renkli ortamlara dönüştürmek ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için Bakanlığımızın başlattığı "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" kapsamında gelen destekler ve siz değerli velilerimizin katkıları ile okulun fiziki ortamlarının bakım, onarım ve donatım ihtiyaçlarını karşılayarak, okul iklimini güçlendirilmesi ve eğitimin niteliğini artırmaya yönelik altyapıları oluşturmak için gayret gösteriyoruz. 

Okulumuzda müdürlük görevini başarı ile yaparak başka bir kuruma müdür olarak görevlendirilen Necmettin OĞUR'a da okulumuza ve öğrencilerimize kattığı değerler için de teşekkür ederiz.

2022-2023 eğitim öğretim yılı Ertuğrul Gazi İlkokulunda eğitimin üç sac ayağı olan okul, öğrenci ve veliler olarak iş birliği içerisinde eğitim niteliğini arttırmak ve çocuklarımızın eğitim sürecinden üst düzeyde faydalanmaları için hep beraber çalışacağız. Yeni dönemin idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz için güzel ve başarılı olması temennisiyle...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bağcılar Ertuğrul Gazi İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)