Okul Müdürümüzden Öğrencilerimize

     Öğrencilerimize ,

     Yaşanan bu süreçte  daha önce hiç birimizin yaşamadığı  pek çok şeyi yeni yaşıyor beraber deniyor beraber öğreniyoruz. Okul  olarak bu süreçte bakanlığın bizlere çizdiği yol istikametinde eğitim faaliyetlerini de sürdürmeye devam ediyoruz. Sizler için ne kadar karışık bir durum ise de,  bizim için de zamanla yarıştığımız sürekli alınan kararları gözden geçirdiğimiz bir dönem yaşıyoruz.

     2020/2021 eğitim öğretim yılı ilk üç haftası geçmiş yılın telafisi şeklinde başladı önümüzdeki süreçte mevcut sınıflarımızın kazanımları ile ilgili  eğitim öğretim faaliyetleri  devam edecektir. MEB yapılacak eğitim öğretim faaliyetlerinde sizleri sorumlu tutacaktır. Uzaktan veya yüzyüze yapılan eğitim öğretim faaliyetlerinden sorumlu olacaksınız. Derslerle ilgili ölçme ve değerlendirme  okullarda yapılacaktır. Okullarda sınavlar yapılacaktır.Bunun ne şeklide olacağı ile ilgili  önümüzdeki  süreçte belirlenecektir.

     Eba kişisel sayfanızda canlı dersleriniz olup olmadığını sürekli  kontrol edelim.EBA üzerinde  sizlerin derslere  katılıp katılmadığını görüyoruz. Üç haftalık süreç ile ilgili veriler sınıf öğretmenlerimizde bulunmaktadır.

     Sizlerle daha hızlı iletişime geçmek, bilgi paylaşımında bulunmak için sınıf  grupları oluşturduk. Bu gruplara derslerinize giren öğretmenlerde dahil edilerek sizlere daha kolay ulaşmayı planlıyoruz.Canlı derslerinize yıl içinde derslerinize giren öğretmenleriniz tarafından sürdürülecektir. Verilen ödevler ,araştırma görevleri zamanında aksatmadan yapmanız  gerekmektedir. bazen öğretmenlerimizin sağlık durumu, görevli izinli olmaları nedeniyle dersleriniz işlenemeyecek olursa öğretmenlerimiz gruptan sizlere duyuru yapacaklardır.

     Canlı dersler sırasında  dersi engellemeye çalışan, öğrencilerin yazdıkları  her türlü hakaret vb. yazılar  öğrenciler ile ilgili yasal disiplin süreci devam edecektir.

     Okul web sayfamız ve instagram sayfamızdan sizleri bilgilendirmeye ,velilerimize ulaşmak için SMS sistemini kullanmaya devam edeceğiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Ortahisar 88. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)