Okul Müdürümüz Tugay Koçak, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mevlüt Kuntoğlu´nu Ziyaret Ederek Dergimizin Yeni Sayısını Takdim Etti

İbrahim Bey İlk ve Ortaokulunun çıkardığı "Leylek Baba" adlı eğitim ve Kültür dergisi 3. Sayısıyla okuyucularıyla buluştu.  Okul Müdürü Tugay KOÇAK derginin yeni sayısının çıkması üzerine, İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mevlüt  KUNTOĞLU'nu ziyaret ederek derginin yeni sayısını takdim etti.  KOÇAK Öğretmen temasını işleyen dergilerinin 3. Sayısı ile çıraklık ve kalfalık dönemini atlatarak ustalık seviyesine eriştiğini söyleyerek, "Olgunlaşma Serüveni" başlıklı bir de yazı da yazan İl Müdürümüze dergilerine verdiği destek için teşekkürlerini ileterek yazınızla bizi onurlandırdınız dedi.   

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlut KUNTOĞLU da dergiyi yakından inceleyerek beğenilerini ve memnuniyetini ifade ederek tüm yayın kurulu ve yazarlara teşekkür edip dergiye yayın hayatında başarılar diledi. 

Bu sayıya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlut KUNTOĞLU, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, KMÜ Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Münir OKTAY, RTE Üniversitesinden Doç. Dr. Cem TOPSAKAL'ında aralarında bulunduğu birçok yazar öğretmen ve öğrenci de katkıda bulundu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez İbrahim Bey Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)