Okul Müdürümüz Sayın Yusuf Baltacıoğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

Sayın Veliler, Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler

Sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı  yaşıyoruz. Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının; ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde çok daha güzel günlere ulaşacağımız yıl olması hepimizin dileğidir.   .  

Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle  eksiklerimizi gözden geçirerek, tamamlama ve geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor. 

Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan inancımız ve umudumuzu yitirmeden, daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle,  tüm velilerimizin, öğretmen arkadaşlarımın, çalışanlarımın ve sevgili öğrencilerimin yeni yılını kutluyor, yeni yılda başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

 

Yusuf BALTACIOĞLU

Mersinli Ahmet İlkokulu Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Yenişehir Mersinli Ahmet İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)