Okul Müdürümüz Mustafa Durak'ın Yarı Yıl Tatil Mesajı

 

      Değerli meslektaşlarım, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönemini bugün tamamlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hava muhalefetinden dolayı bu heyecanı birlikte yaşayamamış olmanın burukluğunu hissettiğimizi belirtmek istiyorum.

     Değerli meslektaşlarım,  pandeminin zor koşullarına rağmen sizler öğrencilerimizin gelecegi ve güzel yarınlar için fedakarca çalıştınız, emek verdiniz. Bütün çabalarınız takdire şayandır. Hepinize özverilerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere sağlıklı, mutlu bir yarı yıl tatili diliyor, ikinci dönem yeni güzelliklerle bir arada olmayı ümit ediyorum. 

      Sevgili öğrenciler, sizler bizim yarınımızsınız. Karanlıklar sizinle aydınlığa çıkacak. Aldığınız bu karne yalnız bu dönemle ilgilidir. Sizler buradan ders çıkaracak, eksiklerinizi görecek, kendinizi daha iyi geliştirmek için bir yol belirleyeceksiniz. Fakat bunu planlarken tatilinizi doyasıya geçirmeyi, bolca dinlenmeyi unutmayın. Hayat bir dönem için değil bir ömür başarı performansı gerektirir. 

      Sayın velilerimiz, çocuklarımızın karneleri, aldığı notlar önemlidir evet; ama hiç bir sonuç evladınızdan daha önemli değildir. Başarının lezzeti de başarısızlığın sorumluluğu da paylaşılır. Sizler çocuğunuzla birlikte el ele vererek hayat yolculuğunda onun en büyük destekçisi olacak ve daha mutlu yarınlara ulaşmasında yanında yer alacaksınız.

      Herkese çok teşekkür ediyor ve iyi tatiller diliyorum.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şahinbey Emine Konukoğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)