Okul Müdürümüz İsmail Başaran Kurt'un Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Mesajı

 

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerim ve Sevgili Öğrencilerim

 

Bayramlar, toplumsal huzur ve mutluluğumuzu perçinleyen, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren, birlik ve beraberliğimizi artırmaya vesile olan özel günlerdir. Bugünlerde, ülkemizde iki önemli bayramı bir arada kutluyoruz: Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Bu vesileyle, bütün milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımızın bayramı olarak kutlanır. Bu özel gün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıl dönümüdür. Geleceğimiz olan çocuklarımızın değerini vurgular. Bu vesileyle de tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

Ülkemiz son zamanlarda depremlerle mücadele etmek zorunda olan bir ülke olduğundan, depremden etkilenen insanlara barınma, gıda, su ve tıbbi yardım sağlamak, yardım etmek ve onları desteklemek hepimizin görevidir.

Okulumuz bu konuya kayıtsız kalmamış ve kardeş okul olan Kahramanmaraş, Çağlayancerit, Düzbağ Cumhuriyet İlkokulu’na bayram münasebetiyle onların acılarını hafifletmek, yüzlerindeki tatlı mutluluğun sebebi olabilmek adına çaba göstermiş, maddi manevi yardımlarla depremden etkilenen çocuklarımızı destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, duyarlılık gösteren değerli meslektaşlarım, kıymetli velilerim ve sevgili öğrencilerimi takdir ediyor ve hepinize  mutlu bayramlar diliyorum.

 

 

İsmail Başaran KURT
       Okul Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Beylikdüzü Beylikdüzü Mehmet Gesoğlu İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)