Okul Müdürümüz İbrahim Altundal'ın 1. Dönem Sonu Mesajı

Okul Müdürümüz İbrahim ALTUNDAL'ın 1.dönem sonu mesajı
2021–2022 Eğitim Öğretim yılı 1. dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Dünya genelinde yaşanan salgın nedeniyle tüm sağlık tedbirlerini alarak eğitim öğretim çalışmalarımıza ara vermeden öğretmen ve öğrencilerimizi sınıflarında buluşturduk.
DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, Maske ile ders anlatmanın çok yorucu olduğunun farkındayız. Bu süreçte sizlere yardımcı olmak bizlerin görevidir. Sizlerle birlikte 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda okulumuzun yükselen başarı grafiğini bundan sonraki süreçte de koşar adımlarla daha iyiye ve güzele ulaştıracağımıza inanıyorum.

KIYMETLİ VELİLERİMİZ, Öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları ve başarılı olmaları hepimizin ortak amacıdır. Öğrencilerimiz için dönem boyunca sizlerle birlikte çalıştık. Bundan sonraki süreçte de öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle birlikte, çocuklarımızın eğitim süreçlerine destek olacağınıza inanıyorum. Karne tatili boyunca çocuklarınızla sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, Salgının başından bu yana uzun süre evlerimizde kaldık. 2021–2022 Eğitim öğretim yılı başı itibariyle yüzyüze eğitime başladık. Bu süre zarfında zamanınızı iyi değerlendirdiğinizi düşünüyorum. Biliyorum ki bu dönem çok yoruldunuz ve dinlenmeyi hak ettiniz. Bu tatili; kendinizi yenilemek, geliştirmek ve dinlenmek için iyi değerlendirmenizi dilerim. Tatil sürecinde maske, temizlik ve mesafe kurallarına uymanızı bekliyor, ikinci dönem buluşmak temennisi ile iyi tatiller diliyorum.  

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Ataşehir Ali İhsan Hayırlıoğlu Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)