Okul Müdürümüz Hasan Özcan'ın 10 Kasım Atatürk´ü Anma Mesajı

Okul Müdürümüz Hasan ÖZCAN'ün 10 Kasım Atatürk´ü Anma Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi hayata irtihalinin  84. yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Yaşamını milletine adayan, mümtaz bir devlet adamı, büyük bir komutan olan Gazipaşa, milli mücadele sürecinde daima ileriye bakmış, ileriye yürümüştür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, Türkiye'yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.

Mustafa Kemal Atatürk, savaşlardaki başarılarıyla büyük asker, yönetimiyle büyük bir devlet adamı; görüşlerindeki sağlamlık, doğruluk; uluslararası ilişkilerde güvenirlik; barış ve insan severlik değerleri ile de ender bir kişidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; övgüye değer birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamıdır. Sadece milletimizin değil, bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir.

Gazi  Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk Milleti´nin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, egemen ve bağımsız bir ulus devlet olmamızı sağlamıştır. Aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Atatürk´ü anarken, bizlere bırakmış olduğu mirası geleceğe taşıyarak yurdumuza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkacağımızı belirtmek istiyorum.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Ambarcik Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)