Okul Müdürümüz Güçlü Yılmaz’ın Ara Tatil Mesajı

Değerli öğretmen arkadaşlarım, Saygıdeğer velilerim, Sevgili öğrencilerim,


Eğitim öğretim yılımızın ikinci ara tatiline girmiş bulunuyoruz. Bu ara tatili ailemizle iyi değerlendirelim. Onlarla gezelim, sinemaya, tiyatroya gidelim, birlikte kitap okuyalım, güzel bir yerde hep birlikte yemek yiyelim. Bu durum hepimiz için geçerlidir. 

Özellikle Liselere Geçiş Sınavına hazırlanan öğrencilerimiz içinde bunların yapılması en önemli noktalardır. Tabii bunların yanında eksik konularına da göz atmaları yararlarına olacaktır. 


Yine bu ara tatile girerken bereket ayı olan Ramazan ayını da bitiriyoruz ve inşaallah Bayrama kavuşacağız. Bütün eğitim paydaşlarımın Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve en sevdiklerinizle güzel günler diliyorum. 


Yine bu ara tatilde Cumhuriyetin 100. Yılında kutlayacağımız, Egemenliğin hiçbir zümreye, kişiye, kişilere ait olmadığının ilan edildiği ve bunun simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yapıldığı, aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin timsali çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yılını kutlayacağız. Nice yüzyıllara…Yani Dini ve Milli bayramımız üst üste gelmiş olacak. Ülkem hep Bayram sevinçleri içinde olsun, kötülükler uzak dursun, mutluluklar olsun, 

Kutlu olsun, mübarek olsun…

Saygılarımla…

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Trabzon Ortahisar Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)