Okul Müdürümüz Emekli Oldu. . .

     

     Gazi Şehrimizde birçok okulda yöneticilik olmak üzere 43 yıldır eğitimci olarak görev yapan, eğitim camiasının duayen ismi olarak kabul edilen, yöneticiliği, idealist düşüncesi, bey efendi kişiliği, disiplinli duruşu, güler yüzlü ve çalışkan kişiliği ile bilinen Nilgün İsmet Akınalan İlkokulu Müdürü Mustafa Söylemez yaş haddinden dolayı emekli oldu. 

     Okul Müdürü Mustafa Söylemez, Nilgün İsmet Akınalan İlkokulunda Son fotoğraflarını paylaşıp şu açıklamayla veda ederek  emekli oldu.

     " Ve bir gün gelir eşyalarını bir kutuya, anılarını yüreğine toplar gidersin. Çok güzel anılar biriktirdiğim Nilgün İsmet Akınalan İlkokulundan 01/02/2021 tarihinde emekli oluyorum.

     Anılarla dolu birlikteliğimiz sonunda siz yöneticilerimiz, öğretmen arkadaşlarım, çalışanlarımız, öğrenci ve velilerimizden ayrılırken tatlı bir burukluk içindeyim. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Bundan sonraki hayatınızda mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. ''Allahaısmarladık'' diyorum.                                 

     Hoşça Kalın Değerli Dostlarım. 01/02/2021

     Bizlerde, Okul Müdürümüz Sayın Mustafa Söylemez'e bundan sonraki hayatında sevdikleriyle birlikte  sağlıklı, mutlu, hayırlı bir yaşam diliyoruz...

     Verdiğiniz tüm emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun İNŞALLAH.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gaziantep Şehitkamil Nilgün - İsmet Akınalan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)