Okul Müdürümüz Bünyamin Avcı'nın Sene Sonu Mesajı

"Çok Kıymetli Öğretmen arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Veliler,           

Bu gün itibariyle 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başladığımız bir maratonun sonuna gelmiş  bulunmaktayız. Bugün alınan karneler öğrencilerin bir yıl  boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.           

Sevgili Öğrenciler,           

Başarı birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir faktördür. Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir. Ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır.      Başarılı olmanın belkide en önemli aşaması kendine güvenmedir.            Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Aslında her gün ve her an yaptığımız işi değiştirerek de dinlenebiliriz. Bunun için tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz. En önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak, problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur.           

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,           

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflerin eğitim yoluyla gerçekleşebileceği gerçeğini daima diri tutmalıyız.            Bugün sınıflarımızda sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmayı bekleyen öğrenciler, yarın ülkemizi daha iyi seviyelere çıkarabilmek için bayrağı hepimizden teslim alacaktır.           

Unutmayınız ki eğitim, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emeklerin asla boşa gitmeyeceğini düşününüz.           

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Söke Atburgazı İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)