Okul Müdürümüz Alperen Kılıç'ın Yıl Sonu Mesajı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 14 Haziran 2019 tarihi itibariyle tamamlanmaktadır. Tüm sene boyunca emek sarf eden öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, huzur ve mutluluk dolu bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum.

 

Sevgili Gençler,

 

        Yıl boyunca yoruldunuz, dinlenmeyi hak ettiniz. Bizler sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, dini ve manevi duyguları özümsemiş, öz güvenini kazanmış bireyler olarak yetişmenizi istiyoruz. Sizlerle çok güzel faaliyetlere imza attık. Resmi Bayram törenlerini ve önemli gün ve haftaları etkili bir şekilde kutladık. Mevlit haftasında Mevlidi Nebiyi kutladık. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yapılan yarışmalarda önemli il ve bölge dereceleri kazandık. İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında Okulumuzu güzel bir şekilde temsil ettik. Ortaokul yarışmalarına ise ev sahipliği yaptık. Yine Arapça Etkinlik Yarışmalarına ev sahipliği yaptık. Geri Dönüşüm konusunda herkese örnek olduk. Kan Bağışı kampanyalarımızla Aydın Sana Kanım Feda dedik. Sene sonunda Aydın Kitap Fuarını ve Aydın Arkeoloji Müzesini gezdik. Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarımızın gönlünü kazandık. Mesleki tatbikat programı kapsamında Camilerimizde İmam Hatip ve Müezzinlik yaptık. Hepinizi Tebrik ediyorum. Güzel bir tatil geçirmenizi, ailenizle vakit geçirmenizi, farklı yerleri gezmenizi, kitap okumak için zaman ayırmanızı ve bir sonraki eğitim yılına enerjik bir şekilde başlangıç yapmanızı diliyoruz.

 

Değerli Velilerimiz,

 

         Çocuklarımız bizlerin en değerli varlıklarımızdır. Onların bugünden daha başarılı, fazilet sahibi olmasını sağlayacak en büyük etken, sizlerin onlarla yakından ilgilenerek gereken desteği ve güveni verebilmenizdir. Çocuklarınızın başarısının tek göstergesi karne değildir. Karne notları iyi de olsa, kötü de olsa sevginizin karneye bağlı olmadığını, başarmak için gayret ettiklerinin farkında olduğunuzu, sonucu ne olursa olsun yavrularınızı hep seveceğinizi vurgulayın. Tatilde çocuğunuzun dinlenmesine, eğlenmesine izin verin, onları kitap okumaya teşvik edin. Bu sebeple tatili çocuklarınızla daha fazla vakit geçirmek, onlarla sohbet etmek, duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak için iyi bir fırsat olarak değerlendirebilirsiniz.

 

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

 

       Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için gösterdiğiniz emeğiniz ve çabanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel mesleğin neferleri olarak sizler de yoğun geçen bir yılın ardından dinlenmeyi hak ettiniz. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçireceğiniz bir tatil diliyorum

      Bu düşüncelerle Okulumuzda sorunsuz ve başarılı bir eğitim öğretim döneminin tamamlanmasına destek veren Devlet Büyüklerimize, Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başaran müdür yardımcılarımıza, fedakarane bir şekilde çalışan öğretmenlerimize ve eğitim personelimize teşekkür ediyorum.

 

Alperen KILIÇ

Nazilli Anadolu İHL Müdürü

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aydın Nazilli Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)