Okul Müdürümüz Ali Vurgun'un Karne Mesajı

Okul Müdürümüz Ali VURGUN, 2021 - 2022 ders yılının sona erdiği ve karnelerin dağıtıldığı bugün de Karne Mesajı yayımladı.

        Yaklaşık iki buçuk yıldır devam eden salgının etkilerinin gölgesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılında yüz yüze başladığımız derslerimizi azim ve kararlılıkla yüz yüze tamamlamanın mutluğuluğu, sağlıkla tamamlamanın sevinci ve 2022 - 2023 yılının salgının tamamen bittiği yeni eğitim dönemine devam etmenin ümidiyle emeğinizin karşılığını aldığınız bugün tatilinde başladığı gündür.

       Mezun öğrencilerimize meslek hayatlarında ya da üst öğrenim kurumlarında kolaylık ve başarılar dilerim. Üst sınıfa geçen öğrencileimizin varsa eksiklerini tamamlayarak bu süreyi değerlendirmelerini tavsiye ederim. Sınıf tekrar edecek öğrencilerimizin de eksik ve hatalarını görmeleri, bunların tekrarlanmaması için motive olmaları ve gayret etmelerini beklerim.

        Karne heyecanı yaşayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize gönüllerince bir tatil diliyorum. Eylül ayında görüşmek dileğiyle; hoşça kalın, sağlıkla kalın.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırıkkale Yahşihan Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)