Okul Müdürümüz Ali Aşkın ´dan 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

 

Okul Müdürümüz Ali AŞKIN 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

     Tarihimizin en şerefli destanlarından biri de bundan 109 yıl önce Çanakkale'de yazılmıştır. Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

     Türk Milleti birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelmiş, hiçbir zaman esaret altına girmemiş ve her zaman tarihe yön veren parlak zaferlere imza atmıştır. "Çanakkale Geçilmez" dedirten  kahramanlarımız, milletimizin gücünü tüm dünyaya bir kez daha duyurmuş, vatana sahip çıkma özgür yaşama kararlılığımız güçlü biçimde ortaya konulmuştur. 

     Çanakkale'de ortaya konulan ruh milli mücadelede de kendini göstermiş, bütün fertleriyle el ele veren milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde zafere ulaşmıştır. Türk Milletinin birlikte yaşama iradesi, vatan ve bayrak sevgisi Çanakkale'de olduğu gibi tarihin her safhasında bizleri güçlü kılmıştır ve kılacaktır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bayburt Demirözü Gökçedere İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)