Okul Müdürümüz Ahmet Ali Darakcı´ Dan 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

         2021-2022 eğitim öğretim yılı için eğitime gönül veren herkesle beraber tarifi imkansız bir heyecanın içindeyiz. Uzun bir aradan sonra sizlerle bir ve beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Şanlı bayrağımızı İstiklal Marşımız eşliğinde göndere çekip yeni bir eğitim öğretim yılına başladık. Yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.Öğrencilerimize bilgi ve emekleriyle ışık, davranışlarıyla örnek olan öğretmenlerimiz, öğretmenlerimize deneyimleriyle liderlik eden idaremiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla yeni eğitim öğretim yılına hazırız.

         Bize emanet edilenin ne olduğunun bilincinde  işimizi en iyi şekilde yapma gayreti tüm eğitim öğretim yılı boyunca kılavuzumuz olacak. Ülkemizin büyük hedeflerine ulaşma yolunda omzumuzdaki büyük sorumluluk, azim ve kararlılığımızı pekiştirecek. Bizlere duyulan güven, verilen destek en büyük güç kaynağımız olacak.

          Tüm dünya ile birlikte ülkemizinde mücadele ettiği pandemi sürecinde hepimizin birbirimize sorumlu olduğu bilinciyle hareket ederek işimizin başındayız. Gerekli tüm tedbirleri alarak tekrar öğrencilerimizden ve okullarmızdan ayrı kalmamayı temenni ediyorum. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Sandıklı Sandıklı Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)