Okul Müdürü Maşallah Erek Görevine Başladı.

04.12.2014 tarihi itibariyle mensubu olmakla onur duyduğum, Dünyanın en kutsal mesleği olan öğretmen kimliğimle,  onurla, ilçemizde sorumluluğu en ağır okullardan biri olan, okulumuz müdürlüğü görevime başlamış bulunmaktayım. Bu kutsal görevi şahsıma uygun gören, güven duyarak vesile olanlara sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. 

             Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güven kaynağım,  amirlerim, mesai arkadaşlarım ile velilerimin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için en güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır. Acılar paylaşıldıkça azaldığı, sevinçler paylaşıldıkça çoğaldığı gibi. Büyük işler, önemli faaliyetler de ancak ortak çalışma ile gerçekleşebilir.

            Yaratılanların en muhteşem, en karmaşık ve en önemli varlığı olan insanın; Mutlu, huzurlu ve refah içinde, daha uzun ve kaliteli yaşamak tüm insanlığın temel hedefidir. Bu nedenle sağlıklı, mutlu, öz güveni tam, manevi değerlerine bağlı, geçmişini bilen ve  sahiplenen,  gelecekte büyük hedefler taşıyan, hoşgörülü bir nesil yetiştirmek en temel görevimizdir. Bu yolda okul müdürü olarak değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve sevgili öğrencilerimize hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. Milli Eğitimin temel hedefleri doğrultusunda, bu zamana kadar gerçekleştirilen başarılı çalışmalara yenileri eklemek suretiyle, ekip arkadaşlarımız ve meslektaşlarımızla birlikte yeni ve daha büyük başarılar elde etmek en temel felsefemiz ve amacımız olacaktır.

                Çalışmalarımızı sürdürürken başta sayın valimiz, kaymakamımız,  il-ilçe milli eğitim müdürlerimiz, yerel yöneticilerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve velilerimizden her zaman maddi, manevi, güç ve destek talebimiz olacaktır. Bu doğrultuda özellikle okulun tüm paydaşlarını kapsayacak kapasite geliştirme çalışmalarımız temel uğraş alanımızı oluşturacaktır. Amacımız, bireysel ve kurumsal gelişimi gerçekleştirerek öğretmenlerimizde ki meslek heyecanını ile öğrencilerimizde ki öğrenme heyecanını canlı tutmaktır. Bunun sonucunda çocuklarımızı diğer ülkelerdeki akranları ile rekabet edebilecek bilgi düzeyine sahip, toplumumuzun beklentilerine uygun becerileri kazanmış ve bu toplumun vazgeçilmez değer yargılarını benimseyen bireyler olarak yetiştirmektir.

                Eğitim-öğretim, bütün bilim alanlarındaki gelişmeler ile birlikte teknolojik gelişmelerden de etkilenen bir alan olduğu bilinciyle; dinamik bir yapı olan okulumuza verdiğimiz tüm hizmetleri geliştirmek istiyorsak, yöneticisiyle, öğretmeniyle, velisiyle ve diğer tüm paydaşlarıyla çok ama çok çalışmak arzusunda olmalıyız. Tüm paydaşlar olarak; önce insan sonra bir hizmetkâr olma onurunu önde tutup, bunun dışında bizi ayrıştıracak tüm farklılıklarımızı okulumuzun dışında bırakmak zorundayız. Başöğretmen M. Kemal Atatürk´ün “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.” sözünü rehber edinerek, eğitim-öğretim ve yönetimde model bir okulu ancak hep birlikte oluşturabiliriz.

                  Bu duygu ve düşüncelerle okulumuzda benden önce görev yapan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, velilerime ve en değerli varlığımız olan sevgili öğrencilerime başarı, sağlık ve mutluluk dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gebze İnönü Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)