Okul Müdürü Harun Kuzucu'nun Veda Mesajı

Sevgili Öğrenciler, Değerli Veliler,

Eylül 2020 tarihinden bu yana sürdürdüğüm Kurtoğlu İlkokulu Müdürlüğü'nden 10 Kasım 2023 tarihi itibariyle Yıldızeli Güneykaya İlkokulu Müdür Yardımcısı görevine atanmış olmam dolayısıyla ayrılmış bulunmaktayım.

Bu duygusal anlarda, sizlere veda etmek ve okulumuzdaki harika zamanlara veda etmek zor olsa da, önümüzdeki yeni maceralara adım atmanın zamanı geldi. Bugün burada olmamın ve bu muhteşem topluluğun bir parçası olmamın bana kattığı her şey için minnettarım.

Öğrencilerimiz, sizler okulumuzun kalbisiniz. Sizlerin enerjisi, merakı ve başarıları bana her zaman ilham kaynağı oldu. Her birinizin benzersiz yetenekler ve potansiyeller taşıdığını görmek, bu görevdeki en büyük mutluluklarımdan biriydi. Sizlerin her zaman başarıya ulaşacağına yürekten inanıyorum. Unutmayın, her biriniz birer yıldızsınız, parlamaya devam edin!

Velilerimiz, desteğiniz ve iş birliğiniz olmadan bu başarılar mümkün olmazdı. Her zaman çocuklarınızın eğitimine ve gelişimine aktif katılım göstermeniz, okulumuz için değerli bir destek kaynağı oldu. Bu beraber geçirdiğimiz zaman için teşekkür ederim.

Bu okulda geçirdiğim süre boyunca birçok şey öğrendim ve her birinizden ilham aldım. Bu yeni aşamada da bu öğretileri ve anıları yanımda taşıyacağım. Yeni maceralar, yeni başlangıçlar demektir ve bu yeni yolculukta da yeni insanlarla tanışmak ve yeni şeyler öğrenmek heyecan verici olacak.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sivas Ulaş Kurtoğlu İlkokulu

Kaynak:https://kurtogluio.meb.k12.tr/icerikler/okul-muduru-harun-kuzucunun-veda-mesaji_14467038.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)