Okul Mescidimizin Oluşturulması ve Temizliği - Bakımı

     Uzun zamandır kullandığımız ve ihtiyacımızı yeterince karşılayamayan küçük mescidimiz yerine okulumuz binasında duyarlı veli, idareci ve öğretmenlerimizin elbirliğiyle öğretmen ve öğrencilerimizin ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilecekleri büyük bir mescit yapıldı. Bu mescidin yapımında maddi ve manevi anlamda desteği olan özellikle Sayın Müdürümüz Burhan DÖLCEK´e, Sayın Müdür Yardımcımız M. Sait TARHAN´a, velilerimizden Mehmet TARHAN, Mehmetnur TARHAN, Serhanoğlu Mehmet TARHAN´a ve diğer velilerimiz ile öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

 

 

     Temizlik imandandır düsturuyla ibadetlerin temiz bir yerde yapılması adına okulumuz mescidi düzenli olarak her hafta, haftanın belirli bir gününde farklı sınıflardan öğrenciler olmak üzere imam hatip öğrencilerinden ikişer öğrenci tarafından mescidin temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Bu şekilde ibadetler temiz bir ortamda yapılmakta, öğrenciler arasında kardeşlik ve ülfet duyguları pekişmekte ve öğrencilerde mescidin, ibadetin önemi ve mescidi sahiplenme duyguları oluşmaktdır.

       İmam Hatip Platformu başkan yardımcısı İsmail ALKAN´ın hediye olarak vermiş oldukları Kuran-ı Kerim´lerin düzenli bir şekilde konucakları bir kitaplık yapıldı. Kitaplığından aldıkları Kuran-ı Kerim´leri temiz mecidimizde okuyan öğretmen ve öğrencilerimizin ibadetlerinin kabul edilmesini Rabbimizden niyaz ediyor, emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mardin Kızıltepe Günlüce İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)