Okul Kulüplerimiz Çalışmalarına Devam Ediyor.

Okulumuz da çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, öğretmenler kurulu kararıyla öğrenci kulüpleri kurularak her öğrencimizin en az bir kulübe üye olması sağlandı.

Okul Müdür Yardımcısı Murat YÜKSEL başkanlığında yapılan toplantı da sene başında okulumuz da çevrenin ekonomik, sosyal, kültürel ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, öğretmenler kurulu kararıyla öğrenci kulüpleri kurularak her öğrencimizin en az bir kulübe üye olması sağlanması konusunda uyarılar ve hatırlatmalar yapılarak yapılan faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Temizlik kulübü sorunlusu Gülbahar SİNOPLU ve Şeyma Şerife BONCUK yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öğrencileri ile okulumuz da en temiz sınıf tesbit edilip o sınıflar ödüllendirildiğini söyledi. Sınıf ile birlikte kahvaltı yapılarak ve törenlerde bu sınıflar ilan edilerek o sınıfların ödüllendirildiğini söyledi.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Suluova Şehit Recep İnce İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)