Okul Kantinimiz İhaleye Çıkıyor.

OKUL KANTİNİMİZ İHALEYE ÇIKIYOR.

KANTİN KİRALAMA İHALE İLANI

 

Sultanbeyli İlçesi Cemil Meriç Anadolu Lisesi Kantini Aile Birliği tarafından, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/d ve 51/g maddeleri gereğince "Açık Artırma-Pazarlık Usulü" ile ihale edilecektir. A.İhale bilgileri,

     a) Okul adı                                                               

: Sultanbeyli Cemil Meriç Anadolu Lisesi

    b)Bulunduğu ilçe                                                      

: Sultanbeyli

     c)Kira tespit komisyonunca belirlenen muhammen bedel

:15.000,00 TL(Onbeşbin.TL.)

    e)İhalenin yapılacağı yer                                          

: Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

   f) İhale yapılacağı tarih ve saat                                 

: 22.10.2021 Cuma günü Saat 11.00

    g)Okulun öğrenci mevcudu                                      

:1200  

    h) Demirbaş bedeli                                                  

:YOK

 

1.     İhaleye katılanlar ihale şartnamesi ve eki bulunan özel hükümlerin tüm maddelerini kabullenmiş sayılırlar. İleride bu düzenlemelerin aksine hiçbir hak talep edemez ve itirazda bulunamazlar.

2.     İhaleye katılmak isteyenler ihale ile ilgili şartnameyi  Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  T.C. Ziraat Bankası TR 6600 0100 1673 0630 3313 5016 nolu ibana 100,00.- TL yatırılarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri bölümünde dekontu ibraz ederek temin edebileceklerdir.

3.     İhaleye katılmak için başvuracak müstecirlerde aranılacak özellikler ile ihale komisyonuna ibraz etmeleri gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır.

B.                İhaleye katılabilmek için gereken belgeler ve yeterlik kriterleri

1.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir;

a)                 T.C Vatandaşı olmak

b)                 Nüfus kayıt belgesi, (E-devletten alınabilir.) 

c)                  Yerleşim yeri belgesi, (E-devletten alınabilir.)

d)                 Noter tasdikli imza beyannamesi  

e)                  Vekâleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi Vekâletname yalnızca ihale aşamasında geçerli olup, ihale sonrasında işlemler bizzat yüklenici tarafından yürütülecektir. İhale sonrası vekâletname kabul edilmeyecektir. 

f)                   Son bir ay içerisinde alınmış Adli Sicil Kayıt Belgesi. Alınan bu belgede "Adli Sicil Arşiv Kaydı" bilgileri de bulunacaktır. (Cumhuriyet Savcılığından veya E-devletten alınabilir.) 

g)                 İlgili esnaf odasından İstanbul il sınırları içerisinde adına kayıtlı okul kantin işletmesi olmadığına, ihalelerden ve kantin işletmeciliğinden yasaklama kararı bulunmadığına dair son 1 (bir) ay içerisinde alınmış belge.

h)                 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre kantin işletmeciliği alanında alınmış ustalık belgesi sahibi olma şartı aranır. Ancak, katılımcıların hiçbirinde ustalık belgesi bulunmaması halinde işyeri açma belgesi, kalfalık, kurs bitirme belgelerinden en az birisi.

i)                   Kantin kiralama ihalesi yapılan okul müdürlüğünden alınmış; aynı okulun öğrenci servis taşımacılığını yapmadığına dair yazı.

j)                   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınmış idarece onaylanmış; istekli tarafından şartnamenin her sayfasına "ŞARTNAMEYİ OKUDUM KABUL EDİYORUM" ibaresi el yazısı ile yazılmış ve imzalanmış olan İhale İdari Şartnamesi.

k)                 İstekli tarafından imzalı Teklif Mektubu.

l)                   Geçici teminatın (belirlenen muhammen bedelin 1 aylık kira bedeli üzerinden %30 oranında) Sultanbeyli Mal Müdürlüğüne yatırıldığına dair dekont.

m)               İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hesabına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün TC Ziraat Bankası

Sultanbeyli Şubesinde bulunan TR 6600 0100 1673 0630 3313 5016 nolu ibana Dosya bedeli olarak 100,00

TL yatırıldığına dair dekont

n)                 İhale komisyonu başkanı ve üyeleri ile birliğin yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin ve kantin kiralama ihalesi yapılan okul yöneticilerinin ikinci dereceye kadar kan ve kayın hısımları olmadığını belirten komisyona hitaben yazılmış yazı. (Başvuru Sahibi Yazısı)

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sultanbeyli Cemil Meriç Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)