Okul Kantin İhale İlani

I
T.C.
TOROSLAR KAYMAKAMLIGI ill;e Milli Egitim Miidiirliigii
-iHALE iLANI~
I. MERSiN Toroslar ils;esi TOROSLAR iLKOKULU/ORTAOKULU kantini 2886 sayIlI devlet ihale kanununun 35/d -5l/g Maddeleri, geregince pazarhk usultl ihale htlkUmleri s;ers;evesinde kiraya verilecektir.
2. ihaleye konu olan kantinin bulundugu;
OKULADI: TOROSLAR iLKOKULUlORTAOKULU
iHALE KONUSU OKUL KANTiNiNiN Doruklu Mah. Toroslar/MERSiN ADRESi: BULUNDUGU iLGE: Toroslarl MERSiN KOMiSYONCA BELiRLENEN
3.S00,00-TL «(j~ bin Be~ Yiiz TUrk Lirasl) MUHAMMEN BEDEL:

Toroslar ill;e Milli Egitim Mildilrlilgii Toplanh SalonuiHALENiN Y APILACAGI
C;:agda~kent Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvan
YER:
No:S8 HUkUmet Konagl Kat:3 ToroslarlMERSiN iHALENiN Y APILACAGI GUN T
26.01.2016 Salt Gilnii Saat 11 :30
SAAT:
OGRENCi VE PERSONEL
ilkokul/ortaokul toplam 260 Ogrenci 20 personel MEVCUDU:
3.
ihaleye katIlanlar ihale ~artnamesi ve eki bulunan ozel hilktlmlerin tUm maddelerini kabullenmi~ saYlhrlar. ileri de bu dilzenlemelerin aksine his;bir hak talep edemez ve itirazda bulunamazlar.
4.
ihaleye kattlmak isteyenler, ihale ile ilgili ~artnameyi 100,00-TL kar~lhgmda "T.C. Ziraat Bankasl Mersin Toroslar ~ubesindeki ils;e Milli Egitim Miidilrlilgtlniln TR120001001924S0666929-S00l Nolu kantin hesabma yatmldlgma dair dekont ile 14.01.2016 tarihinden itibaren ils;e Milli Egitim Mildilrltlgil Strateji Geli~tirme Hizmetleri ~ubesinden ternin edebileceklerdir."
5.
ihaleye katIlmak is;in ba~vuracak milstecirlerde aramlacak ozellikler ile ihale gUnilnde ve saatinde komisyonuna teslim ve ibraz edilecek belgeler a~aglda slfalanml~tlf.
iHALE KOMiSYONUNA VERiLECEK BELGELER : a) ikametgah ilmUhaberi b) Ntlfus ciizdam suretL (Ash ibraz edilecek) c) Son I (bir) ay is;ersinde Cumhuriyet Savclhgmdan almml~ SabIka kaydl d) Son 1 (bir) ay is;ersinde herhangi bir saghk kurulu~undan ahnml~ Saghk Raporu e) Ba~ka bir Kantin s;ah~tlrmadlgma dair yazI. (Mersin Kantinciler EsnafOdasmdan ahnacak.) 1) Kantin kiralama ihalelerinde kattllmcllardan, 09.02.2012 tarih ve 28199 saytlt Milli Egitim Bakanltgl Okul Aile
Birligi Yonetmeliginin 20. Maddesinin 4. bendinde 5.6.1986 tarihli ve 3308 saYllt Mesleki Egitim Kanunu Hiikiimlerine gore kantincilik alanmda almmtf ustaltk belgesi sahibi olma fartt aramr. Ancak, katlllmcliann Hi~ birisinde ustaltk belges; bulunmamas( durumunda ifyeri a~ma belgesi, kalfallk, kurs bitirme belgelerinden en az Btrine sahip olma fartl aramr.
g) ihaleden men yasagl almadlgma dair beige (Mersin Kantinciler EsnafOdasmdan ahnacak.)
h) Gecici teminat; ihale tarihi itibari ile i~in adml belirten Toroslar Bee Milli Egitim MtldtlrltlgU Kantin ihale komisyonu adma " T.C.Ziraat Bankasl Mersin Toroslar Subesindeki gecici hesaba Muammen bedelin % 20 ´si 700,OO-TL miktarda &ecici Teminat yatlralacak." (Yatlflldl~ma dair dekont dosyada olacak)
i) ihaleye katIimak isteyenler istedikleri takdirde okul kantinini mahallinde gorebileceklerdir.
j) Bu ilan 12.01.2016 Salt gUnil saat 10:00 ´dan 26.01.2016 Salt gUnil saat II :30´ a kadar Toroslar ih;:e Milli
Egitim MiidtlrlUgil Web sayfasmda, Han panosunda ve ilgili okulun duyuru panosunda aSllt kalacaktlr.
k) ihaleye Gercek kisiler ve noterce tavin edilen vekilleri katdabilir. Posta ile yapalan basvurular kabul
edilmez.
I) Kiracmm degi~mesi durumunda; kantine kiracl tarafmdan yapdan tUm tesis masranan, kullantm siiresi ve amortisman da dikkate ahnarak okul, birlik ve i~letmeci tarafmdan tutanak altma ahnml~ masranar varsa, okul, birlik, ilgiJi oda temsilcisinin/kurulu~un ve gerekti~inde bilirki~i kahhmlyla olu~turulan komisyonca takdir ediJen meblag, eski kiraclya yeni kiraci tarafmdan odenir.
m) Komisyonumuz ihaleyi yaplp yapmamakta serbesttir. n) Kira sozle~mesinin siiresi 1 (bir) Ylldlr. Kiralama i~leminde ilk Yll kira bedeli ihiiIe bedelidir. Kira stlresi 1 (bir) Yll olmakla birlikte kira bedeli 8,5 ay Uzerinden tahsil edilir.
iHALE KOMiSYONU

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Toroslar Toroslar Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)