Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Toplantısı
Okul Aile Birliği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 16.00 da okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda yapılacaktır.
SAYIN VELİ,
Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 16.00’da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz Çok amaçlı Salonunda yapılacaktır.
Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimin güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.
Okul Aile Birliği
Yönetim Kurulu
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.



















