Okul Aile Birliği Toplantısı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı velilerimizin, öğretmen ve idarecilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

     Eğitim öğretimde okul ile aile arasında kurulan sağlıklı ve açık iletişimin, oluşturulan tutum birliğinin, kalite ve başarıya ulaşmadaki gücüne olan inancımızla; “2023-2024 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı”nı 2 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdik.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantı; okul müdüremiz İlknur BOLU'nun açılış konuşması ile devam etti. Okul müdüremiz İlknur BOLU'nun konuşmasının ardından Divan başkanlığı ve saymanlık seçimini okul aile birliği denetleme raporlarının okunması izlerken denetleme kurulu ve sosyal etkinlikler kuruluna veli seçimleri ile 2023-2024 Okul Aile Birliği Genel Kurulu” tamamlandı.

     Yapılan açık oylama sonucu ile Okul Aile Birliği yönetim kurulumuzda Ekrem MERAL, Sebahattin HOROZ, Yakup ÇELİK, Adem SERT ve Semine GÜNFÖR asıl üye olarak görev almıştır. Yeni dönemde okul aile birliği yönetim kurulumuza başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Dilovası Gebkim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)