Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

İstiklal İlkokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Şehit Teğmen Ali Uılmaz Ortaokulu konferans salonunda maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak yapıldı..Açılış konuşması ve gündem maddelerini okuması ile başlayan toplantıda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından oybirliği ile Divan Başkanı olarak Gökhan ÖZDEMİR ve Yazman olarak Barış KASIMOĞLU seçildi.

     Okul Müdürü Eşref IŞIK tarafından konuşma yapıldı.

     Okul Müdürü Eşref IŞIK : 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.  Okul Müdürü Şener Şen:

   ''2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerine okulumuza katkıları için teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde okul olarak, bu süreci en iyi şekilde yürütmeye çalıştık, öğrencilerimizle ve velilerimizle sürekli irtibat halinde olarak öğrencilerimizin iyi yetişmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, hedeflerine ulaştırmak için sizlerin desteğini bekliyoruz. Okulda Pandemi tedbirlerini aldık, bakanlığımızın belirlediği tüm standartları sağladık. Okula çocuklarınızı güvenle gönderebilirsiniz, fakat yine de maske, mesafe ve hijyen şartlarına uymaları için çocuklarımızı uyaralım." dedi.

    Müdür  yardımcısı Gökhan ÖZDEMİR tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Aday Üye Listesi oylamaya sunuldu. Oybirliği ile 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Asil Üyesi olarak Aslı ÇAKMAZ, Figen SAKIZ, Canan ÇERİ, Evgenia DEMİR, Suzan SOLMAZ; yedek üye olarak da Özlem MUMCU,Zeynep KUTAL, Semra GÜRSOY,Emine KARATOP,Nurşen KARABULUT seçildi.

    Okul Aile Birliği Asil Üyeleri ile 09/11/2020 Pazartesi günü  ilk toplantının yapılacağı duyuruldu.

   Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu'na iyi dileklerin sunulması ile kurul sonlandırılmıştır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Sultangazi İstiklal İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)