Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı
OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU
Sayın:……………………………….
……. Sınıfı veli Temsilcisi
……. Temsilci Yardımcısı
……. Önceki Dönem Yönetim ve Denetim Kurulu asil üyesi
……. Okul Öğretmeni
Siz değerli üyelerimizin katılımı ile Okul Aile Birliği 2024/2025 eğitim öğretim yılı Genel Kurul Toplantısı 23 Ekim 2025 Perşembe 14.45’da aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır.
Genel kurulumuzda Okul Birliği Yönetim ve Denetim Kurullarının da seçimi yapılacaktır. Genel kurulumuzda yönetim ve denetim kurulu seçimleri birbirleri ile iyi ekip olabilecek ve anlaşabilecek kişilerden meydana gelebilmesi amacıyla bir araya gelen üyelerin liste oluşturması ve birden fazla liste müracaatı olduğu takdirde LİSTELERİN OYLANMASI şeklinde yapılacaktır.
Bireysel yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Okul Aile Birliğini oluşturmak üzere liste oluşturmak isteyen üyelerimiz listelerini en geç
17 Ekim 2025 Cuma saat 17.00’a kadar okul müdürlüğüne dilekçe olarak sunmaları gerekmektedir. Birden fazla liste müracaatı olması durumunda listeler çoğaltılarak gizli oylama için hazırlık yapılacağından bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
23 Ekim 2025 Perşembe 14.45’da okulumuz konferans salonunda yapılacak genel kurulumuza mutlaka katılmanız temennisiyle, saygılarımızı sunarız.
Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.



















