Oku - Yorum Yazı - Yorum Projesi Kutadgu Bilig Üniversite Paneli

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen okulumuzun koordinatörlüğünü yaptığı OKU-YORUM YAZI-YORUM Projesi kapsamında Kutadgu Bilig adlı eserimizi okuyan öğrencilerimizin oluşturdukları bildirileri sundukları "Kutadgu Bilig Okumaları Lise Öğrencileri Üniversite Paneli"ni  Gazi SBL Bilim Kurulu olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü ile yaptığımız iş birliği ile gerçekleştirdik.

Panel değerlendirme konuşmasını, bölüm hocalarımızın talebi üzerine okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Vahap ÇETİN'in yaptığı fakülte konferans salonunda gerçekleşen panelimize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Kıymetli Bilim İnsanları Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Altay GÖDE, Prof. Dr. Selami TURAN, Doç. Dr. Kamile ÇETİN, Doç. Dr. Talat DİNAR, Dr. Öğretim Üyesi Ali Osman YALKIN Hocalarımıza; Okul Müdürümüz Hamidullah SARI ve İngilizce Öğretmenimiz Fatih ERMEZ'e çok teşekkür ederiz.

Panelist olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversitemizden ve okulumuzdan programa izleyici olarak katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Isparta Gazi SBL Bilim Kurulu olarak, "Medeniyetimizin Gölgesinde, Bilimin İzinde, Geleceğin Peşindeyiz."

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Isparta Merkez Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)