Öğretmenlik Tercihinde Okulumuzu Tercih Etmeyi Düşünen Öğretmen Adaylarımıza Yönelik Bilgilendirme Duyurusu

Değerli öğretmen adaylarımız, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi alanında ilk atama tercihlerine açılmış bulunmaktadır. Okulumuz 618 öğrencisi, 20 Sınıf, 6 Özel Eğitim, 2 İngilizce, 1 Rehberlik, 4 Okul öncesi ve 3 idareciden oluşan büyük bir ailedir. Okulumuz hain 15 Temmuz darbe girişiminden sonra devlet himayesine geçmiş bir okuldur. Okulumuzda Kars ve çevresine göre önemli sayılabilecek spor salonu, konferans salonu, yemekhane vs. gibi önemli imkânlar bulunmaktadır. Bu özellikleri sebebiyle okulumuz tercih yapılırken göz önünde bulundurulabilecek önemli okullardan birisidir.

      Okulumuz 3 kattan olusmakla beraber 3. Katimiz  Merkez İmam Hatip Ortaokuluna tahsis edilmiştir.

     Okulumuzda gelecek yıl 6 tane 4. Sınıfın yanında 3 tanede özel eğitim sınıfında din dersi verilecek olmasi sebebiyle toplamda 14 saat Din Kültürü dersi olacaktır. Müdür yardımcılarımızdan birinin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olması sebebiyle kanun gereği 6 ders saatine onun girmesi gerekmekle birlikte geriye kalan 8 saat derse yeni atanan öğretmenimiz girecektir. Yeni atanan öğretmenimiz bu durumda 15 saatlik maaş karşılığını dolduramadığından muhtemelen  Kars içinde başka bir okulda daha görev yapacaktır. 

    Aklınıza takılan başka sorularınız için bizlere ulaşabilirsiniz.  Şimdiden tercih yapacak tüm öğretmenlerimize hayırlısını temenni ederiz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Merkez Kars İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)