Öğretmenlerimize Veda Yemeği

Okulumuz öğretmenleri, geçtiğimiz akşam düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi. Bu anlamlı etkinlik, aramızdan ayrılan öğretmenlerimize minnet göstergesi olarak organize edildi. Yemekte, tayini çıkan ve görev süresi dolan öğretmenlerimize plaketler verilerek onlara güzel bir uğurlama yapıldı.

Müzik öğretmenimiz Filiz Dolu Keskin, tayininin Fen Lisesine çıkması nedeniyle okulumuzdan ayrılıyor. Din Kültürü öğretmenimiz Abdullah İbiş ise Fethiye ilçesine tayin oldu. Türkçe öğretmenimiz Bayram Koç, yeni görev yeri olan Sipahiler Ortaokulu'na gidiyor. Ayrıca bu sene okulumuzda özel eğitim öğretmeni olarak görev yapan Hasret Kocabacak’ın da görev süresi doldu.

Bu özel gecede duygusal anlar yaşanırken, öğretmenlerimize yeni görev yerlerinde başarılar dileriz. Onların okulumuzda bıraktıkları izler ve verdikleri emekler unutulmayacak.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Zonguldak Çaycuma Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)