Öğretmenlerimizde Görev Yeri Değişimi

Eğitim kadromuzda değişim var

Eğitim öğretim yılının bitmesinin ardından 15 Temmuz itibarı ile Yavuz Kılınç ve Nil Yıldırım öğretmenlerimiz emekli olarak görevlerinden ayrılmışlardır. Kendilerine emeklilik hayatlarında mutlu, sağlıklı günler diler, okulumuzdaki eğitim öğretim faaliyetlerinde verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Emekli olan öğretmenlerimizin yanı sıra 2023 yılı öğretmenlerin il içi yer değişiklik işlemlerinde de eğitim kadromuzda değişiklik yaşandı. Okulumuzun açıldığı ilk günden bu yana görev yapan sınıf öğretmenlerimizden Serap Özkal il içi yer değişiklik işlemlerinde Kale İlkokuluna atanmıştır. Yine özel eğitim sınıf öğretmenimiz Burcu Çekçeoğlu İlyas Küçüker İlkokuluna atanmıştır.

Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimizin yanı sıra okulumuza yeni öğretmenler de atanmıştır. Ayrancı Yavuz Sultan Selim İlkokulu Müdür Yardımcısı Ayşe Gül Karataş sınıf öğretmeni olarak okulumuza atanmıştır. Durmuş Ali Gülcan İlkokulu sınıf öğretmeni Murat Çınar ve Özel Eğitim Anaokulu özel eğitim öğretmeni Latife Hatınoğlu okulumuza atanmışlardır. Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dilerken yeni atanan öğretmenlerimize de hayırlı olsun dilekleriyle birlikte başarılar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Mehmet Çavaş İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)