Öğretmenlerden Uludağ Gezisi

Okulumuz Gezi Tanıtım Ve Turizm Kulübü Danışman öğretmenleri Sedat YILMAZ ve Ayşenur HELVACI öncülüğünde 17 Şubat 2024 tarihinde günübirlik Uludağ Gezisi düzenledik.

Gezi, öğretmen ve ailelerin okulumuz bahçesinde buluşmasıyla başladı. 1 saatlik yolculuk sonrasında oteller bölgesine ulaşıldı.

Uludağ Gezisiyle öğretmenlerimizin doğa ile iç içe farklı aktiviteler yapmalarının yanı sıra okul olarak ortak vakit geçirmemize katkı sağlamıştır. Uludağ da kayak yapmayı tercih edenler olduğu gibi telesiyejle zirveye çıkan öğretmenlerimiz de olmuştur. Uludağ'da karla kaplı zirvelerde kayak yapmanın keyfini çıkarırken, eğlenceli kar oyunlarıyla birlikte 1. Dönemin yorgunluğunu üzerimizden attık.

Soğuk ve karlı havada güzel bir gün geçirmenin verdiği mutlulukla okulumuza olan aidiyet pekişmiş ve yeni etkinliklerin/gezilerin düzenlenmesi isteğini doğurmuştur.

Ayrıca Uludağ, dünyada beş farklı orman türünü bünyesinde barındıran nadir dağlardan birisi olduğu, korunması gerektiği ve yeni nesillere bırakılması gerektiğini deneyimledik.

Geziye katılan öğretmenlerimize, ailelerine teşekkür ederiz. Gezide emeği geçen Ayşenur HELVACI ve Sedat YILMAZ hocalarımıza da tüm öğretmen arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Gürsu Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)