Öğretmenler Odası Açılışı

İzmit Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen öğretmenler odamızın açılışı Belediye Başkanımız Sayın Nevzat DOĞAN´ın katılımlarıyla yapıldı.

İzmit Belediyesi’nce yeni baştan düzenlenen öğretmenler odamızın açılışını Belediye Başkanımız Sayın Dr. Nevzat Doğan, öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdi. Öğretmenler odasının açılışına Doğan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, okul müdürümüz Tahir Şahin, öğretmenlerimiz, mahalle muhtarımız Nilgün Düzen, öğrencilerimiz ile velilerimiz katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Dr.Nevzat DOĞAN "Ülkemizin geleceğini, bayrağını, Cumhuriyetini teslim edeceğimiz öğrencilerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır." ifadesini kullanarak okullarımız ve öğretmenlerimiz için İzmit genelinde yapılan çalışmalardan kısaca bahsetti. İzmit Belediyesi olarak eğitime desteği kendimize görev kabul ettik ve bundan sonra da desteğimiz devam edecek ifadelerini kullandı. Daha sonra söz alan okul müdürümüz TAhir ŞAHİN´de okulumuzda yapılan çalışma nedeniyle Belediye Başkanımız Dr.Nevzat DOĞAN´a ve ekibine teşekkür etti. Açılıştan sonra öğretmenlerimizle de kısa bir sohbet yapan Dr.Nevzat DOĞAN daha sonra okulumuzu gezerek kısa bilgiler aldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli İzmit Zübeyde Hanım İlkokulu

Kaynak:https://izmitzubeydehanimio.meb.k12.tr/icerikler/ogretmenler-odasi-acilisi_2766327.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)