Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun

Karamürsel İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı. Programlar kapsamında aday öğretmenlere yemin töreni düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayarak Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam etti.

Emekli öğretmenler adına yapılan konuşmanın ardından emekli öğretmenlere belgeleri takdim edildi. Okulumuzdan önceki yıllarda emekli olan Mehmet Özçift'e ve Başol ESMEK'e de belgeleri verildi.

Programın devamında ise aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Yine okulumuz öğretmenlerinden Şaduman SESLİ BAYRAMİN, Ertuğrul YALÇIN, Bilgi CİĞERCİ, Ahmet KAYNAK da yemin töreninde yerlerini aldılar. Kendilerine okul idaresi tarafından çiçek verilerek günleri kutlandı.

Bu önemli gün vesilesiyle bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız. Emekli olan öğretmenlerimize bir hayat boyu mutluluklar diler, adaylıkları kalkan öğretmenlerimize ise çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Karamürsel Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)