Öğretmenler Günü Fidan Bağışı

Değerli Öğrenci Velilerimiz;

Geçirdiğimiz orman yangınlarından sonra Sizler öğrenci  Velilerimiz olarak ; Bu sene öğretmenlerimiz için fidan dikmemizin  çok anlamlı ve önemli olacağını düşünüyorum. Bu amaçla öğretmenler günü için maddi karşılığı olan hediye değil de   https://meb.ai/K1SbSf linki üzerinden ve bedeli 10 TL olan Hatıra Ormanı için fidan bağışlamamız ülkemiz ve Milletimiz için daha anlamlı olacağına inanıyorum. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Selamlar.

Fikret ACET Mehmet Rasim İlkokulu Müdürü

 

Değerli Velilerimiz,

Millî Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hem öğretmenlerimize hem de ülkemize anlamlı ve  kalıcı bir hediye sunmak için "Öğretmenim İçin Bir Fidan" kampanyası başlattı. Bu kampanyada her 100 bin fidan için bir hatıra ormanı oluşturacak, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenim İçin Bir Fidan 2021 Hatıra Ormanı olarak adlandırılacak.

 

Kampanya çerçevesinde öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığının resmî internet sayfasında yer alan https://meb.ai/K1SbSf linki üzerinden yapacakları fidan bağışını, öğretmenlerinin isimleriyle sertifikalandırabilecekler. Bu link üzerinden yapılan fidan bağış sertifikası öğretmenlerinin cep telefonuna mesaj olarak iletilebilecek. Sertifika bastırılarak da öğretmenlerimize hediye edilecektir.

 

https://www.meb.gov.tr/meb_duyuruayrinti.php?ID=24528 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Bor Mehmet Rasim Dede İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)