Öğretmenler Arası Anı Yarışması

           24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimize yönelik Anı türünde ''Öğretmen ve Öğrenci'' temalı yarışma düzenlenecektir.

Söz konusu yarışmanın okulunuz/kurumunuz öğretmenlerine imza karşılığında duyurulması ve yarışmaya katılacak eserlerin en geç 6 Kasım Cuma gününe kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze elden teslim edilmesi gerekmektedir.

MUCUR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANI YARIŞMASI ŞARTNAMELERİ

 

NOT: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen "Eser İnceleme Kurulu Üyeleri", resmi yazı ekinde gönderilen bu şartnamelerin bir örneğini okul/kurum müdürlüklerinden temin ederek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır. Ayrıca okul/kurum müdürlüklerinin bu şartnameleri tüm öğretmenlere duyurmaları gerekmektedir. Yarışma şartnameleri aşağıda maddeler hâlinde belirtilmiştir:

 

"Anı"  yarışması için:

 

1)      Her öğretmen yalnızca 1 (bir) kompozisyonla yarışmaya katılabilir. Kompozisyon "en fazla 2 (iki) sayfa" olabilir.

2)      Yarışmaya bu türde tüm okul/kurumlardaki ücretli/aday/sözleşmeli/kadrolu öğretmenler başvurabilecektir. Yarışmaya, Müdürlüğümüzde memur/şef vs. görevlerde bulunan Öğretmenlik mezunu personellerimiz başvuramaz.

3)      Okul/kurumlarda görev yapan müdür, müdür yardımcısı vs. yöneticiler yarışmaya başvuramaz; gönderilen eser/ler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

4)      Birden fazla kişi tarafından ortaklaşa yazılmış anı yarışmaya kabul edilmez. Metin, yarışmaya katılan öğretmen tarafından yazılmalı ve özgün olmalıdır.

5)      Yarışmanın teması ''Öğretmen ve Öğrenci'' dir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kırşehir Mucur Hacı Derviş Rasim Ünsal İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)