Öğretmen ve Öğrencilerimiz İstanbul'a Akademik Bir Gezi Düzenlediler

Öğretmen ve öğrencilerimiz İstanbul'a akademik bir gezi düzenlediler bu seyahat sırasında Koç Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'ni ziyaret ettiler.

Gezi, öğrencilerin okul dışındaki yaşamı deneyimlemelerine ve üniversitelerin kampüslerindeki atmosferi hissetmelerine olanak tanıdı. Ayrıca, Koç Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nin eğitim ve araştırma olanakları hakkında bilgi edindiler.

Öğrencilerimiz Koç Üniversitesinin modern kampüsünü gezip, üniversitenin farklı bölümlerindeki laboratuvarları ve sınıfları görme fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz,Türkiye'nin en eski ve prestijli üniversitelerinden biri olan İstanbul Teknik Üniversitesinin tarihî kampüsüne hayran kaldılar ve üniversitenin mühendislik, bilim ve teknoloji alanlarında öncü olduğunu öğrendiler. 

Ayrıca, öğrenciler üniversitenin araştırma merkezlerini ve laboratuvarlarını gezdiler ve öğretim görevlileri ile de tanışma fırsatı buldular.

Gezi sonunda öğrencilerimiz, üniversitelerin sunduğu olanaklar hakkında çok şey öğrendiler ve kendilerine gelecekteki kariyerleri için ilham aldılar. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Karacabey Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)