Öğretmen Deneyim Paylaşım Etkinliği

Öğretmenlerimizle tecrübe ve deneyimlerini paylaşan Okul Müdürü Yusuf ARİ on sekiz yılı öğretmenlik altı yılı idarecilik olmak üzere yirmi dört yıldır bu mesleği icra ettiğini ifade etti. Zaman zaman zorluklarla karşılaşsa bu mesleği seçmiş olmaktan hiçbir zaman pişmanlık duymadığını, çocukları çok sevdiğini ve öğrencilerle vakit geçirmekten büyük keyif aldığını dile getirdi. 24 yıllık meslek hayatına birçok anı ve tecrübe sığdıran Yusuf ARİ, aklında yer eden anıları öğretmenlerimizle paylaştı. Kendisini keyifle dinleyen öğretmenlerimiz bu keyifli sohbet için Okul Müdürümüz Yusuf ARİ'ye teşekkür ettiler.

Öğretmenlerimiz, Gizem Yağmur DEĞİRMENCİ ve Haktan DEMİRCİOĞLU tarafından yazılan ''Ekolojik Sistem Yaklaşımı İle Öğrenci Devamsızlıklarının Azaltılmasına Yönelik Uluslararası Uygulama Örneklerinin İncelenmesi'' adlı makaleyi okuyup aralarında müzakere ettiler. Makale hakkında daha fazla bilgi edinmek ya da makalenin tamamını okumak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/59/10/754887/dosyalar/2022_11/21143349_EKOLOJIK-SISTEM-YAKLASIMI-ILE-OGRENCI-DEVAMSIZLIKLARININ-AZALTILMASINA-YONELIK-ULUSLARARASI-UYGULAMA-ORNEKLERININ-INCELENMESI.pdf

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Ergene Kırkgöz Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)