Öğrenme Şenliğinin 3. Sü 2 Kasım Perşembe Günü Yapıldı

EB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve İlçemizde Düziçi, Bahçe ve Hasanbeyli Milli Eğitim Müdürlüklerinin ortaklaşa organize ettiği Düziçi Öğrenme Şenliklerinin 3’üncüsü 2 Kasım Perşembe günü ilçemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Saat 09.00’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan ve sunumunun kurumumuz müdür yardımcısı Gülşen GÜNAY tarafından yapıldığı şenliklerde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali DURMAZ tarafından açılış konuşması yapıldı. Yapılan konuşmadan sonra Öğrenme Şenliklerinin açılışı İlçemiz Kaymakam Vekili Talha BATTAL ile katılımcılar tarafından birlikte yapıldı. 

İlçemiz Kaymakamı açılıştan sonra gün boyunca açık olacak olan "Öğrenme Şenlikleri" stantlarını tek tek gezerek onlardan bilgiler aldı.

Şenliklere başta İlçemiz Kaymakam Vekili Talha BATTAL olmak üzere, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa GÖK, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum Müdürleri, Bahçe ve Hasanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Düzenlenen şenlikte Düziçi, Bahçe ve Hasanbeyli ilçelerindeki meslek liseleri, halk eğitim merkezleri, mesleki eğitim merkezleri ve bazı kurum ve kuruluşlar stantlar kurarak sosyal, kültürel, bireysel ve sportif etkinliklerini sergiledi.

 

 Şenliklerde Düziçi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu olarak kurumumuz toplam 5 stantta çok renkli etkinlikleri sergileyerek katılımcıların büyük beğenisini topladı. İlçe merkezindeki tüm okullardan ve bazı köy ve belde okullarından öğrenci ve öğretmenlerin yanında vatandaşların da ziyaret ettiği şenlik aynı gün saat 17.00’da sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Osmaniye Düziçi Düziçi Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)