Öğrencilerimizle Pilav Hayrında Buluştuk

Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve ilçemizdeki imam hatip gönüllüleri olarak okulumuzun yeni binasının öğrencilerimize, Pazaryeri eğitim camiasına ve ilçemize hayırlı olması dualarımızla hayır yemeğinde buluştuk. İmam Hatip gönüllüsü ve eğitim sevdalısı hayırseverlerimizin katkıları ile hazırlamış olduğumuz hayır yemeğinde okulumuzun taşınmasında canla başla çalışarak öğretmenlerini yalnız bırakmayan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunduk. 

27 Şubat 2024 Salı günü öğle namazından önce ilçemiz Esenevler Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programımız. Daha sonra müftümüz Sayın Dr. Şerif GEDİK'in duaları ile devam etti. Kılınan öğle namazının ardından öğrencilerimize ve misafirlerimize pilav ikramında bulunduk. 

Programımıza katılıp öğrencilerimize kendi elleriyle pilav ikram ederek bizleri mutlu eden Kaymakamımız Sayın Ahmet Tayyib KAHRAMAN'a ve Belediye Başkanımız Sayın Zekiye TEKİN'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Programa katılım ve desteklerinden dolayı ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut EKİNCİ'ye İlçe Müftümüz Sayın Dr. Şerif GEDİK'e ve Vaizimiz Sayın Sadi TEMİROĞULLARI'na İmam Hatip Gönüllümüz ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sefer USLU'ya İmam Hatip Ortaokulu Kurucularından Esenevler Camii İmamı Sayın Hüseyin Avcı'ya  teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Okulumuzun yeni binasının ilçemize ve tüm imam hatip camiasına hayırlı olması dualarımızla...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bilecik Pazaryeri Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)