Öğrencilerimizin Madalya Sevinci. . .

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçemiz genelinde çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimiz İlçe birincisi ve İlçe üçüncüsü olarak madalyalar aldılar.

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçemiz genelinde düzenlenen sportif yarışmalarda okulumuz 8/B sınıfı öğrencisi Eda YILMAZ kızlar 800m. koşusunda İlçe birincisi olarak hak ettiği birincilik madalyasını İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Ayhan TAVLI´dan yine aynı yarışmayı İlçe üçüncüsü olarak tamamlayan okulumuz 7/B sınıfı öğrencisi  Dilek ÇEVİK´de üçüncülük madalyasını İlçe Belediye Başkanımız Sayın Abdullah KARAPIÇAK´tan Cumhuriyet Bayramı kutlama programında düzenlenen ödül töreninde aldılar.

         Okul Müdürümüz Nail VURUŞAN okulumuzada gerçekleştirilen Bayrak Töreninde İlçemizde derece yapan öğrencilerimizin bu güzel başarılarından bahsederek Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muhammet BEKTAŞ ve öğrencilerimizi kutlayarak başarıların artarak devam etmesini istedi. Kazım Karabekir Ortaokulu olarak düzenlenecek olan tüm kültürel ve sportif yarışmalar ile Kasım ayı içerisinde gerçekleştirrilecek olan TEOG´da büyük başarılar beklediklerini dile getirdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Tirebolu Kazım Karabekir Ortaokulu

Kaynak:https://tirebolukazimkarabekir.meb.k12.tr/icerikler/ogrencilerimizin-madalya-sevinci_2141275.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)