Öğrencilerimizin Karne Sevinci. . .

Okulumuz öğrencileri 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem karnelerini heyecanla aldılar. Karnelerini alan öğrencilerimiz 15 günlük tatile girdiler. Okulumuz 2. dönem eğitim öğretime 6 Şubat 2023 tarihinde başlayacaktır.

 

Okulumuz da yapılan karne töreninde okul sınıf birincilerimize : Irmak KILIÇ(5.sınıf Birincisi), Bilgehan Berkay SEVİCİ (6.Sınıf Birincisi), Emirhan Gazi BALOĞLU(7.Sınıf Birincisi), Meldanur VAĞILLI (8.sınıf Birincisi) ayrıca derslerinde ve davranışlarında üstün başarı gösteren diğer öğrencilerimize ödülleri verildi.

  Okul Müdürümüz Bülent YILDIRIM yaptığı konuşmada; "Değerli öğretmen arkadaşlarım Kıymetli Velilerimiz, Sevgili öğrenciler Huzur ve güven ortamı içerisinde başarıyla sürdürdüğümüz 2022- 2023 Eğitim- Öğretim yılının I.dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Bu eğitim-öğretim döneminde de öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve eğitim çalışanlarımız ile yoğun ve yorucu olmakla birlikte verimli bir süreci birlikte yaşadık,

  "Sevgili Öğrenciler, Öğrenim hayatınızda bir dönemi daha başarıyla tamamladığınız için sizleri tebrik ediyorum. Karne, sizin kişiliğinizin değil akademik performansınızın bir göstergesidir. Notlarınızdan memnun değilseniz, çalışma alışkanlığınızı ve düzeninizi gözden geçirerek çabanızı arttırabilirsiniz. Unutmayınız ki karneniz nasıl olursa olsun sizler anne-babanızın ve öğretmenlerinizin en değerli varlıklarısınız. Karnenizde düşük not olabilir-yüksek not olabilir biz hepinizi seviyoruz. Hepiniz bu vatanın evlatlarısınız, hepiniz bu vatana gerekli birer bireysiniz. Sizler bu memleketin umudusunuz geleceğisiniz hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

  Velilere de çocuklarının başka çocuklarla karne üzerinden kıyaslanmamasının önemi vurgulandı.  Öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize özverili çalışmalarından, fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Yunus Emre Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)