Öğrencilerimizden Jandarmaya Ziyaret

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında öğrencilerimiz Jandarma ile buluştu. Gümüşhacıköy Kaymakamlığı Koordinesinde ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrenciler, jandarma ekiplerinin kullandığı araç ve gereçleri inceledi, arama köpeklerini yakından tanıdı.

Etkinlikte konuşan İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KURTCU, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlikle öğrencilerimize jandarmamızın görevlerini ve sorumluluklarını anlatmak istedik" dedi. Etkinliğe katılan öğrenciler ise jandarma ile tanışmaktan ve bilgiler edinmekten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Etkinlik kapsamında Amasya İl Jandarma Komutanlığından görevlendirilen Olay Yeri İnceleme Timi, Zırhlı Komando Aracı, Doğa Koruma ve Çevre Timi ile birlikte Trafik Jandarması tanıtıldı. Öğrencilerin ilgisini çeken ve beğenisini kazanan tanıtımda görevli Kadın Astsubay, özellikle lise düzeyindeki kız öğrencilerin ilgi odağı oldu. Ayrıca etkinlikte yer alan, arama köpekleri de çocukların ilgisini çekti. Etkinlik, öğrencilerin jandarma ekiplerine teşekkür etmeleri ile sona erdi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Gümüşhacıköy Gümüşhacıköy İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)